Campusul va fi format dintr-o sala de auditorium de aprox 1400 locuri, sala conferinte de peste 300 locuri, spatii de birouri de aprox 400 mp, si in cadrul campusului se doreste inceperea unei gradinite in viitor care dispune de aprox 700 mp sali special amenajate.
Cladirea este compartimentate in 3 corpuri mari, P+1, P+2, P+3. De asemenea, Campusul va pune la dispozitie o biblioteca, cafenea si zona de lounge si relaxare.
Campusul BBSO din Oradea, sau „Miracolul BBSO” cum prefera unii sa il numeasca, va fi viitoarea cladire a bisericii baptiste Speranta din Oradea in care comunitatea de credinciosi ce alcatuiesc biserica se vor intalni la inchinare in fiecare Duminica si nu numai. În fiecare saptamana, peste 900 de persoane vin sa se închine impreuna la BBSO. Desi momentan exista 2 programe identice ale bisericii, toate locurile libere au fost ocupate, deoarece dorinta bisericii Speranta a fost sa investeasca in oameni si nu in ziduri. Fiindca nu exista in Oradea posibilitatea de a închiria o sala mai mare, BBSO a inceput sa construiasca.
Viziunea BBSO este ca in acest campus, sa inceapa si o gradinita in care copii sa primeasca cea mai buna educatie.

DE CE SA TE IMPLICI?

Echipa Top Casa se alatura proiectului de constructie a Campusului BBSO prin realizarea unei campanii adresate tuturor celor care doresc sa sustina acest proiect si sunt clienti ai Top Casa.


Poti obtine o dubla reducere la achizitia de materiale din portofoliul Top Casa: o reducere de 7% acordata tie si cuantumul a inca 7% din suma totala a materialelor achizitionate care va fi directionata spre BBSO cu scopul sustinerii proiectului de constructie a Campusului.


Ai posibilitatea de a redirectiona si cei 7% primiti ca si reducere personala catre campusul BBSO.

GALERIA DE IMAGINI A CAMPUSULUI