În cadrul oricărui proiect de amenajare, spațiile umede reprezintă o provocare atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Pentru ca umiditatea să nu cuprindă și restul locuinței este nevoie de etanșeitate perfectă și o bună izolare termică și fonică.

 

Unul dintre cele mai performante sisteme, bazate pe materiale și tehnologii moderne este cel oferit de compania WEDI. Plăcile Wedi sunt ușoare și rezistente, ele sunt materialul de construcție ideal!

 

Compania germană Wedi cu o experiență in domeniu de peste 35 de ani, a creat o varietate de produse care sunt potrivite pentru aproape orice cerință. Datorită tehnologiilor inovatoare care sunt utilizate în mod activ în procesul de fabricație a produselor Wedi, veți primi un produs de cea mai înaltă calitate, care va fi potrivit pentru implementarea oricărei soluții de reparații și construcții.

 

Spuma de polistiren extrudat albastră din care sunt fabricate panourile Wedi este un material special cu proprietăți izolante ridicate, extrem de dens care se comporta perfect la temperaturi cuprinse între -50 și +75 grade Celsius.

 

Plăcile Wedi sunt folosite acolo unde se dorește o lucrare rapidă, de calitate, cu un design personalizat. Astfel, pe baza unor elemente modulare și a accesoriilor, cu sistem complet de montaj și finisare, designerul sau arhitectul pot realiza proiecte cu forme uzuale sau inedite, cu linii drepte sau curbe, într-o surprinzătoare libertate a creativității, pentru construcții noi sau modernizări.

 

În spatiile umede pot fi realizați pereți, mobilier personalizat (căzi și lavoare) prin simpla decupare și montare a plăcilor Wedi, cu sau fără structură de lemn ori metal.

 

Rezistența remarcabilă a panourilor Wedi permite utilizarea acestora ca pardoseli direct pe suporturi minerale (și chiar din lemn), respectiv pardoseli supraînălțate, care pot crea diferențe de nivel spectaculoase în spațiile umede. Se folosesc adezivi, benzi de etanșare și hidroizolații speciale, puse la dispoziție de producătorul german.